Voor toekomstige projecten zoekt WijZijnDeBurgers een software ontwikkelaar. Onze projecten bestaan uit multimedia-gerelateerde eindproducten en hebben altijd een maatschappelijk doel of thema. Op deze manier werken wij stap voor stap aan een samenleving waarin elk individu zo goed mogelijk mee kan draaien. uiteindelijk wil iedereen maar één ding en dat is er toe doen in dit leven.

De organisatie:
WZDB is een startup die zich bezig houdt met conceptontwikkeling, projectmanagement & multimedia-implementatie. Door eigen concepten te bedenken en uit te voeren ontstaat er een vrije en flexibele werksfeer. Elk teamlid wordt gelijkwaardig behandeld en met zijn/haar mening meegenomen tijdens het doorlopen van de verschillende projecten. Zo wordt er ook gezamenlijk bepaald welke (eigen) projecten er voorrang krijgen en is er zelfs de mogelijkheid om met eigen projectvoorstellen te komen. Ook zal er in opdracht van klanten gewerkt worden. Denk hierbij aan gemeenten, zorginstellingen, overheidsinstellingen, stichtingen, scholen etc. Ten alle tijden wordt er gebruikt gemaakt van verschillende communicatie en managementtools om gestructureerd en overzichtelijk te werken. het halen van deadlines is noodzaak maar ook de drijfveer om samen aan de slag te gaan!

Taakomschrijving:
Als software ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de websites en applicaties die nodig zijn om onze projecten succesvol de lucht in te krijgen. Vloeiend werkende, responsive websites en overzichtelijke apps met een uitstraling van hoogwaardige kwaliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Je houdt de projectmanager van alle ontwikkelingen op de hoogte en bent flexibel als het aan komt op het doorvoeren van aanpassingen gedurende het ontwikkelproces.

Je kunt om gaan met opbouwende kritiek, je hebt geen moeite met het behalen van deadlines en je bent bereidt om jouw kennis bij te spijkeren door middel van cursussen en/of trainingen. Klinkt dit je als muziek in de oren maar denk je dat je (nog) niet aan al deze verwachtingen kunt voldoen? Gewoon solliciteren! Wij zullen je goed inwerken en bijscholen daar waar het nodig is.

Wat biedt jij?
– mbo/hbo werk/en denkniveau
– ervaring en interesse in programmeren
– je kunt individueel werken en hebt een echte teamspirit
– je streeft altijd naar vooruitgang
– je bent assertief en durft eigen ideeën in te brengen
– je bent in het bezit van een goed werkende PC/laptop
– aantoonbaar Ervaringsdeskundige is een pré

Wat biedt WijZijnDeBurgers?
– egalitaire bedrijfscultuur
– een creatieve uitdaging in een creatief en informeel team
– flexibele werktijden. Thuis en op locatie
– boeiende projecten met een landelijk tot internationaal karakter
– een functie waarin je echt wat kunt betekenen voor een ander
– de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen
– de mogelijkheid om cursussen te volgen op het gebied van web/app development

Interesse in deze vacature?

Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.